19.9.09

Material


Este material forma parte del desequipamiento que estoy obligado a realizar, muy a mi pesar, de mis vias de la pared de Les Escaules...Son totalmente injustificadas las razones...ALGO SE ESCONDE...CAZA????

3 comentarios:

Marc dijo...

Bones! hem sap greu el que han fet a les escaules. També disfrutava d'aquesta escola empordanesa.

Avui he estat a St Onofre, a veure si hi havia algun bloc que hem mantingués distrer i he vist les vies que encara no havia visitat. No se si et motiva el bloc, però tens alguna cosa per allà?
Jo fa un temps que en busco, juntament amb tapies... bueno tapietes empordanese, amb algun resultat. Però l'Adm. és molt severa.

Estic per St. Pere P, i hem fet el boulder de l'Armentera i un petit espai per ampliar-hi amb cosetes. Veig que tu estás molt actiu per aquí hi estaria bé contactar. Et deixo el meu mail: Marc.sureda@hotmail.com

Salut!

papouten dijo...

Hola
soc un veï de les Escaules, no sabràs per casualitat si tornaràn a permetre l'escalada de les vies? Perquè és bastant absurd que les hagin tancar així sense cap motiu no?
salut

Escaladasemporda dijo...

Se esta trabajando para recurerar la zona de escalada de Les Escaules....

En esta pequeña zona de La Jonquéra, en la cantera Lamas, hay un par de vías en roca buena, casi tres. La de los agujeros negros igual es 6b...